Türkiye 1’inci Serbest Güreş Ligi Müsabakalarında Trakyabirlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünü 6-2 mağlup ederek, 12 Nisan 2017 tarihinde İzmir’de yapılacak rövanş müsabakası öncesi büyük avantaj sağladı.

Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 57 Kilo Ömer Çalışır, 61 Kilo Uğur Lafçı, 65 Kilo Serkan Yumurtacı, 70 Kilo Yusuf Benekli, 74 Kilo Bilal Yavuz ve 97 Kiloda Bekir Demirtaş rakiplerini mağlup ederek, 2. maç öncesi skor avantajını elde etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trakyabirlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, “Bugün Edirne’de yapılan lig müsabakaları oldukça çekişmeli ve heyecanlı oldu. ben kazanan ve kaybeden sporcularımı yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, şimdi 12 Nisanda İzmir’de Rövanş karşılaşmamız olacak oradan da bir galibiyet almamız halinde D Grubunu 1. Olarak bitirip, B Grubu 2.si ile eşleşip final grubuna kalmak için elimizden geleni yapacağız. Ben buradan, bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine ve Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen’e teşekkürü bir borç bilirim ” dedi.