Kayseri’de doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrencilerin buluşma noktası olan Educaturk’e katılan Ahmet Yesevi Üniversitesi, üniversite adaylarından yoğun ilgi gördü.
Kayseri’de üniversitelerin bir araya geldiği eğitim fuarına katılan Ahmet Yesevi Üniversitesi, eğitim destek uzmanlarıyla üniversite adaylarına bilgi verip, aday üniversite öğrencilerine üniversiteyi tanıttı. Fuarda üniversitenin standını Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Musa Yıldız ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Süleyman Aydın da ziyaret etti.
Eğitim kurumlarının bir araya gelerek üniversite adaylarına kendilerini tanıtmalarının önemine vurgu yapan Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Musa Yıldız, "Tanıtım bizim için çok önemli. Eğitim destek uzmanı kadromuzla Türkiye’nin hemen her ilindeki eğitim fuarlarına katılarak üniversitemizi tanıtıyoruz. Ahmet Yesevi Üniversitesi’ni gelecekteki muhtemel öğrencilerimize en iyi şekilde tanıtıyoruz. Kayseri’de eğitim alanında en önemli fuarlardan biri olan Educaturk’te de üniversite adaylarından standımızda yoğun bir ilgi gördük" diye konuştu.