İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçede eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Azganlık Organize Sanayi İlkokulu ve Bekbele Gediksaray İlkokulunda öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ile birlikte okullarda sınıfları dolaşan Başkan Seyfi Dingil, okulun ilk haftasında öğrencilerin okul sevincine ortak olarak, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu konuda çok hassas davranıyor ve belediyemizin gücü nispetinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. İmkanlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Belediyecilik sadece alt yapı, üst yapı hizmeti gerçekleştirmek değildir. Sosyal anlamda da hizmetler verebilmektir” dedi.

Okulları ve öğrencileri her zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Onlarla burada hem sohbet ediyor ve hem de eksiklikleri görerek destek veriyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Okul yönetiminden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler de alan Başkan Seyfi Dingil, istek ve önerileri de dinledi.

Yönetim, öğretmen ve öğrencilerle gerçekleşen sohbetin ardından, sınıfları da gezen Başkan Seyfi Dingil öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.