Balıkesir’in Edremit İlçesinde Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı Edremit Öğretmenevinde, Edremit İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı çalışmaları hakkında bilgi verilirken, 2017-2018 yılında neler yapılacağı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Tüm yönleriyle Edremit’te yürütülen “Hayat Boyu Öğrenme’’ hizmetlerinin masaya yatırıldığı toplantıda, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün yıl boyunca gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri, yürütülen projeler hakkında komisyon üyeleri bilgilendirildi. Toplantıya başkanlık eden Edremit İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı; konuşmasında Hayat Boyu Öğrenme hakkında bilgiler verirken Edremit’te ki faaliyetlerden bahsetti. Açılan kurs sayısı ve hizmet verilen kursiyer sayısının çok büyük rakamlara ulaştığını, Edremit İlçsininin güzel bir ilçe olduğunu ve bu faaliyetlerde amacımızın, daima bir numara olmak olduğunu vurguladı.

Toplantıda Merkez Müdürü Zerrin Eğrioğlu ise komisyona gerçekleştirilen çalışmalar ve gelecek dönemle ilgili planlamalar hakkında bilgi verirken karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini sundu.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Öney, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zerrin Eğrioğlu ve çok sayıda kurum yetkilisi katıldı.