Ankara Keçiören'de yeralan Ceceli Okulları bir çok veli ve öğrenci tarafından tercih ve tavsiye ediliyor. “Dünyaya yön verebilecek liderler yetiştirmek için yola çıktık” diyen kurum çocuklarının eğitimi konusunda Keçiören özel okulları tercih eden  velilerin tüm beklentilerini karşılıyor. Kurumda gelecek nesillerin kendisini iyi ifade edebilen, özgüveni yüksek bireyler olması amaçlanıyor. Her öğrenciye sanki tek öğrenciymiş gibi özenle yaklaşılıyor ve yeteneklerini geliştirmesi için destek veriliyor. Velilerle her zaman iletişim halinde olan okul yönetimi eğitim ve öğretimde ebeveyn katkısını gözardı etmiyor.

Anaokulundan Üniversiteye Kadar Anaokul, ilkokul, orta okul ve anadolu lisesinden oluşna Ceceli Okulları öğrencilerine okula başladığı ilk günden üniveristeye başlayacağı güne dek ihtiyacı olan tüm desteğkiveriyor. Sadece Türkçe, matematik, fen bilimleri, yabancı dil alanında değil sanatsal faaliyetler, kültür çalışmaları ve spor alanlarında da sayısız imkan sunuyor. Öğrencilerin ilgileri okul tarafından desteklenirken kişisel özgüven yükseltiliyor. Öğrencilerinin disiplinli, çalışkan, yaratıcı, sorumluluk sahibi, üretken, sevgi dolu olmasını amaçlayan Ceceli Okulları'nın kalitesi 2001 yılından itibaren kalite belgeleri ile belgelendiriliyor.

İngilizce Eğitimine Ana Sınıfında Başlanıyor Özel Ceceli Okulları Oxford Quality School olarak hizmet veriyor. Ana sınıfından itibaren İngilizce dersler başlıyor. 13 yıl süren yabancı dil eğitimi uluslararası seviye tespit yöntemleri ile belgelendiriliyor. Endonezya’nın başkenti Jakarta 'da bir kardeş okulu bulunan eğitim kurumu Belçika, İspanya, Polonya ve Slovakyalı ortakları ile beraber “Avrupa’da Sürdürülebilir Enerji Kullanımının Yaygınlaştırılabilmesi” ile ilgili projelerde de yer aldığı ifade ediliyor. Öğrencilerin fiziksel ihtiyaçları doğrultusunda düzenlenmiş açık alanlara sahip olan okulda öğle yemekleri menüsü beslenme uzmanlarınca titizlikle belirleniyor.

Öğrencilerin hobi edinmesi için çok çeşitli kurslar açılıyor ve isteyen öğrenciler bu kurslara hafta sonu da katılabiliyor. Özel okul konusunda titiz velilerin tüm beklentilerini karşılayacak şekilde eğitim ve öğretim veren Ceceli Okulları'na adresinden ulaşılabiliyor.  Keçiören kampüsü yanında Sincan'da kampüsü bulunan Keçiören Özel Okul yeni öğrencilerini geleceğe hazırlamak için anne, baba ve çocukları okullarına bekliyor.