Havran Belediyesi ile Beykent Üniversitesi arasında işbirliği yapılması kararı alındı.

Beykent Üniversitesi mimarlık bölümünden gelen 34 kişilik öğrenci gurubu ve hocalarının ilçede meydan düzenlemesi ve Çay Deresi rekreasyon alanı projeleri konusunda çalışma başlattığı öğrenildi.

Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümü öğretim üyesi Akademisyen Prof. Dr. Nevin Çekirge bir araya gelerek, hem öğrenciler ile birlikte projeleri değerlendirdiler.

Kaymakam Aydın böyle güzel bir çalışma düzenleyen Belediye Başkanı Emin Ersoy’a, üniversite öğretim üyelerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Emin Ersoy, ilçemizin tarihi zenginliklerini öğrencilere anlattı. İlçemizde yapacağınız çalışmalar sizlerin de bundan sonraki yaşamanızda iyi bir referans olacak dedi. Beykent Üniversitesi Akademisyen Prof. Dr. Nevin Çekirge, öğrencilerin Başkan Emin Ersoy’a öneri ve sorularını yöneltmesini istedi. Öğrenciler Havran’a hayran kaldıklarını ifade ederek bu güzel ilçe işlenmemiş bir cevher Havran’ın gelişmesi ve kalkınmasında yapacağımız projeler katkı sağladığı takdirde bizlerde çok mutlu olacağız dedi.

Kaymakam Şeref Aydın, belediye tarafından hazırlanan hediyelik çantaları öğretim üyelerine ve öğrencilere teker teker verdi. Toplantıya Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Emin Ersoy, daire müdürleri hazır bulundu. Öğrencilerin iki gün boyunca ilçede proje çalışmaları yapacağı bildirildi.