İzmit Belediyesi, İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nun öğretmenler odasının yapımını tamamladı.

Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nun öğretmenler odası tamamlandı. Odanın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon ( KEFEK) Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mahmut Toksoy, Ak Parti kadın kolları yönetimi, mahalle muhtarı Yaşar Doğan, okul aile birliği Başkanı Ayfer Yüce ile veliler katıldı.

Başkan Doğan açılışta yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın bilgili, donanımlı yetişmelerine büyük önem veriyoruz. Bunun için de çocuklarımızı ilgilendiren sayısız örnek projeler yapıyoruz. Özellikle çocuk doktoru olmam nedeniyle bu konuda daha da hassa oluyorum Çocuk hakları masası ve okulu, öğrencilere ücretsiz bisiklet ve basketbol topu dağıtımları, çocuk oyun alanları, eğitimler gibi birçok işi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapıyoruz. Göreve geldiğimizin günden beri asli görevimiz olmamasına rağmen okullarımıza kütüphaneler, çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, veli bekleme yeri, Atatürk köşeleri yapıyoruz. Çocuklarımız, bizden daha iyi şartlara sahip olsunlar, daha iyi okullarda okusunlar, onlara emek veren öğretmenlerimiz daha güzel ortamlarda eğitim versinler istiyoruz” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da, “Belediye başkanımızın yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Örnek çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğretmenler odasının açılışı yapıldı.