Anadolu Üniversitesi öğrencileri yeni döneme Instabox’la farklı bir başlangıç yaptı.
Kurumsal iletişim faaliyetlerinde sosyal medya platformlarına büyük önem veren Anadolu Üniversitesi bir ilki daha gerçekleştirdi. Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Koordinatörlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen ve Kütüphane ile Yabancı Diller Yüksekokulu önüne yerleştirilen Instabox’larla öğrenciler, çektiği ve Instagram’da #AnadoluÜniversitesi etiketiyle paylaştığı fotoğrafların hatıra baskılarını anında alabiliyorlar.
Instagram’dan kişiye özel fotoğraf baskısı alınmasını sağlayan dokunmatik ekranlı ve termal baskı özellikli kiosk’lar ile öğrenciler, kullanıcı hesapları ve baskı aldıkları anın detaylarının yer aldığı özel tasarımlı hatıra çıktıları edinebiliyorlar.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği uygulamanın ilk fotoğraflarından birisi de Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan ile rektör yardımcılarının yer aldığı ve Anadolu Üniversitesi resmi Instagram hesabından paylaşılan selfie fotoğrafı oldu.
Üniversitelerin resmi sosyal medya hesapları arasında 204 bin beğeniyle Facebook ve 29 bin takipçiyle Instagram platformlarında zirvenin sahibi olan Anadolu Üniversitesi, Twitter’da ise 76 bin takipçiyle en çok takipçisi olan üniversite hesapları arasında yer alıyor.
Instabox’lar 26-30 Eylül tarihleri arasında Yunus Emre ve İki Eylül kampüslerinde öğrencilerin hizmetinde olacak.