Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün toplantısı Darende ilçesinde gerçekleştirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, toplantı için geldiği Darende’de İlçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi. Tatlı, ilçe milli eğitim müdürleriyle eğitim konusunda yapılan çalışmaları masaya yatırdı. Toplantıya ilişkin konuşan Tatlı, “Bu ayki İlçe milli eğitim müdürlerimizle yapığımız toplantımızı Darende’de gerçekleştiriyoruz. Somuncu Baba’nın diyarı bu manevi atmosferde yapacağımızı toplantı İlimizin ve İlçemizin eğitimine katkı sağlayacaktır. Alacağımız kararlar öğrencilerimizin başarısına, sağlığına vesile olmasını diliyorum. Ev sahipliğinden dolayı Darende ilçe milli eğitim müdürümüz Fevzi İnce’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tatlı, eğitimin dinamik bir süreç olduğunu da belirterek, “Bazen günlük bazen de aylık mevzuatlar değişebiliyor. İl genelinde birlik sağlamak açısından ilçe müdürlüklerimizin taleplerini, sıkıntılarını yerinde görmek ve incelemek daha doğru oluyor. İl genelinde yapacağımız faaliyetler, eğitim öğretimin büyümesi ve varsa aksaklıkların düzeltilmesi ve eğitimin daha iyiye götürülmesi konularını toplantılarda paylaşıyor ve tartışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tarihi ve turistlik yerlerini bir kez daha görme imkanı sağlandı”

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise ziyaretlerinden dolayı Tatlı ve ilçe müdürlerine teşekkür ederek, “Toplantı vesilesi ile İlçemize gelen İl müdürüm ve İlçe müdürlerimiz Darende’nin tarihi ve turistlik yerlerini bir kez daha görme imkanı sağlandı” dedi.