Elazığ’ın Baskil ilçesi Karaali köyünde İlköğretim haftası nedeniyle düzenlenen programda öğrenciler, 1’inci sınıf öğrencilerini çiçekle karşıladı.

2017-2018 eğitim- öğretim yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla Baskil içesi Karaaliköyünde Mustafa Bilbay İlk ve Ortaokulu’nda tören düzenlendi. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan olan şiirler okundu. Daha sonra 8’inci sınıf öğrencileri aralarına yeni katılan 1’inci sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Karayıl,“Yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu, kazasız, belasız olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum”dedi.

Okul kurucusu Mustafa Bilbay tarafından yeni eğitim yılında 80 koli giyim malzemesi gönderildiğini aktaran Okul Müdürü Mehmet Güneş, “ İlköğretim haftasının öğrencilerimize öğretmenlerimize ve idareci arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Velilerimize öğrencilerle yapacakları çalışmalar çerçevesinde başarılar diliyorum"diye konuştu.

Düzenlenen törene Baskil Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu’da katılarak, öğrencilerle yakından ilgilendi.