Yurt dışına tatile gitmek için bile birçok prosedür ile uğraşırken yurt dışı eğitimi için halledilmesi gereken işlemlerin ne kadar yorucu olacağını tahmin edebilirsiniz. Bu işlemleri kolayca halletmenizi sağlayabilecek firmaları tercih ederken de kapsamlı bir araştırma yapmanız şart.

Yurt dışı Eğitim Danışmanı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yurt dışı eğitim danışmanlığı firması seçimi yaparken bazı soruların cevabını bulmanız en doğru danışmanı seçmenize yardımcı olacaktır.

-        Danışmanınız yaptığı işlemler için sizden ekstra bir ücret talep ediyor mu?

-        Bu talep edilen ücretler bütçenizi ne derece etkiliyor?

-        Danışmanınız sizin istediğiniz okula mı başvuru yapıyor yoksa sınırlı okul havuzundan mı seçim yapıyor?

-        Danışmanınız ile daha öncesinde çalışmış tanıdıklarınız var mı? Var ise kendisinden nasıl bahsediyorlar?

-        Danışmanınızın referansları iyi mi?

-        Danışmanınız motivenizi arttırıyor mu?

-        Danışmanınız alanında bilgili ve tecrübeli mi?

-        Danışmanınız sizin kaliteli ve güvenilir bir eğitim almanız için elinden gelen her şeyi yapıyor mu?

-        Danışmanınız size yaptığı işler konusunda güven veriyor mu?

Bu soruların cevabı eğer olumlu ise doğru bir danışman ile çalıştığınızı söylemek mümkün. Eğer cevaplar olumsuz geliyor ise daha kaliteli ve bu soruların cevaplarını olumlu şekilde alabileceğiniz bir danışman ile yolunuza devam etmeniz en doğrusu olacaktır.

Kaliteli Yurt dışı Eğitim Danışmanlığı

Eğitime karar verdiğiniz andan itibaren ülke seçimi, okul seçimi, okul ile irtibata geçme, gerekli evrak prosedürlerini halletme, sınavlar, kalınacak yer, vize gibi daha birçok işlemi tek başınıza halletmek oldukça yorucu olacaktır. Bu işlemlerin sorumluluğunu alıp tek başınıza gerçekleştirmeye çalışmanız birçok şeyi gözden kaçırmanıza neden olacağı gibi maddi ve manevi açıdan kayıplar yaşamanıza da neden olacaktır.

Yurt dışı eğitim danışmanlığı desteği ile okul ile irtibatınız daha kolay sağlanır. Okulun kabul şartlarını detaylıca inceleyerek ileride herhangi bir sorun ile karşılaşma olasılığınız minimum seviyeye inmiş olur. Vize işlemleri daha rahat bir şekilde gerçekleşir. Bütçenize uygun olarak detaylı bir araştırma sonucu size en uygun barınma yeri seçilir.

Kaliteli ve uzman kadrosu ile sorunsuz bir yurt dışı eğitim deneyimi gerçekleştirmek istiyorsanız ICES Yurt dışı Eğitim Danışmanlığı firmasının web sitesini Yurt dışı eğitim seçeneklerini detaylıca inceleyebilir ve yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmetinden faydalanabilirsiniz.