Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek 2018 Uluslararası İşaret ve LED Fuarı’na (ISLE 2018) dünyanın dört bir yanından bin 600’den fazla sergicinin ve 200 bin ziyaretçinin katılımı beklendiği açıklandı.

2018 Uluslararası İşaret ve LED Fuarı (ISLE 2018) 3-6 Mart tarihleri arasında Çin’in Guangzhou kentinde Canton Fuar Kompleksinde düzenleneceği açıklandı. Fuara dünyanın dört bir yanından bin 600’den fazla sergicinin ve 200 bin ziyaretçinin katılımı beklendiği bildirildi. Yapılan açıklamada, LED ekranlar ve uygulamaların, led aydınlatma ve yeni teknolojinin, gravür makinesi ve reklam işaretlerinin sergilendiği ISLE 2018, küresel alıcılara reklam ve LED endüstrilerine yönelik işaret ve LED alımı ve tedarikini kapsamında önemli endüstriyel platform olarak hizmet sağlayacağı bildirildi.

ISLE Direktörü Lee Yingiie, fuarın katılımcılara çift taraflı iletişim ve işbirliği kapsamında değerli bir fırsat sağlayacağına inandıklarını belirterek, “Katılımcılara piyasa fikirlerinin temini ve endüstriyel dinamiklerin ve lider teknolojilerin benimsenmesinde yardım etmek görevimizdir” dedi.

ISLE 2018, ticari ekran teknolojisi ve uygulamalarına yönelik yeni bir alan içermek olup entegre çözümler sunacağı belirtilirken; yeni şirketler, An Shan DAE WHA Display ve Çin’in lider LED paketleme makinesi tedarikçisi ve en büyük otomatik lehim macunu baskı sağlayıcısı olan GKG Precision Machine Co., LTD.’yi içerdiği, yüzeye monteli aygıtlar (SMD) ve HD ekranların önemli oyuncularından Bako gibi sergileyiciler de varlıklarını büyütecekleri açıklandı.

Reklam işaretleri ve maine alanı sanayi liderlerini bir araya getiriyor

Gravür makinesi alanı, Şanghay Uluslararası Reklam ve İşaret Teknolojisi ve Ekipman Fuarıyla (APPP fuarı) stratejik ortaklık yaparak dünyaca ünlü markaları bir araya getiriyor. Şirket merkezlerinden gelen katılımcılar, Shenzhen Just Motion Control Electromechanics Co., Ltd.’yi içerirken silkscreen baskı da bu bölüme dahil edildi.

Ayrıca, ISLE 2018, işaretler, ekranlar ve ilgili malzemeler, DLP birleştirme, LCD/PDP birleştirme, projeksiyon ekranları, dijital işaretleme ve tablet ekranlar, gravür, büküm makineleri ve ışık kabini ve mürekkep püskürtmeli baskı için özel olarak düzenlenmiş alanları da içerdiği açıklandı.