20’nci Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı son zamanlarda yaşanan tayfunların etkisi nedeniyle fuar alanı ciddi hasar oluşması sonucu 30 Ekim-3 Kasım 2017 tarihlerine ertelendi.

20’nci Çin (Guzhen) Uluslararası Aydınlatma Fuarı (GILF), son zamanlarda yaşanan tayfunların etkisi nedeniyle fuar alanının ciddi hasar görmesi nedeniyle 30 Ekim-3 Kasım 2017 tarihleri arasına ertelendiği bildirildi. Yapılan açıklamada, Zhongshan, Guangdong vilayetinde gerçekleşecek fuar için bakım çalışmaları devam ettiği belirtilirken, ertelemeye rağmen fuarda stant açanların, ziyaretçilerin ve sanayi uzmanlarının davet edilmesi ve faaliyetlerin desteklenmesini de içerecek şekilde tüm hazırlıkların eksiksiz gerçekleştirildiği, GILF kapsamında yerli ve yabancı tanıtımlar plana göre tamamlandığı ve sonucun dikkate değer nitelikte olduğu vurgulandı.

’Dünyadaki 6 milyar insan için orijinal aydınlatma kaynağı’ temasıyla yola çıkan fuar için 128 ülkeden ve bölgeden gelen 100 bin profesyonel ziyaretçinin farklı gereksinimlerini karşılamak amacıyla 1 milyon 500 bin metrekareden daha büyük bir alanda 2 binin üzerinde aydınlatma şirketini ağırlayacak. Bu sezonda, tasarım ve üretimi vurgulayacağı belirtilen fuarda, mega merkezlerdeki bin 200 adet uzun süreli sergi salonu yerine ana mekanda 800’den fazla yeni geçici sergileyici fuara katılım gösterdiği öğrenildi.