Tekstil Yapı Kent Kooperatifi Başkanı Tahir Zaimoğlu ve Adana Hazır Giyim Platformu Başkanı Mehmet Savatlı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ederek, tekstil ve hazır giyim bölgesi oluşturulması talebinde bulundu.

Tekstil Yapı Kent Kooperatifi Başkanı Tahir Zaimoğlu ve Adana Hazır Giyim Platformu Başkanı Mehmet Savatlı, ziyaretleri sırasında oluşturulma çalışmaları devam eden Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi projesi örneğinde olduğu gibi, Adana’da tekstil ve hazır giyim bölgesi oluşturulması yönündeki taleplerini dile getirdi.

Vali Mahmut Demirtaş ise Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi oluşturma çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

Dile getirilen tekstil ve hazır giyim bölgesi oluşturulması talebini desteklemeye ve ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye hazır olduklarını belirten Vali Demirtaş, tekstil sektörünün temsilcilerine başarılar diledi.

Ziyaret, tekstil sektörünün genel durumu ve proje kapsamında yer tespiti başta olmak üzere ilk etapta yapılması gereken çalışmaların ele alınmasıyla sürdü.