Anadolu Yakasının en eski ilçelerinden olan Kadıköy, sosyal ve kültürel yaşamıyla da her dönemde yaşamak için en çok tercih edilen ilçe olmuştur. 2010 yılından itibaren başlayan kentsel dönüşüm projeleri ile daha modern ve yaşanası bir ilçe olmaya devam etmektedir. Kadıköy’de genellikle orta ve üst gelir grubuna yönelik konut projeleri yapılıyor. Ancak özellikle sahil şeridinde ve Bağdat Caddesi civarında markalı ve lüks konut projeleri öne çıkıyor. Bazı ünlü inşaat firmaları sadece çok değerli olan bu bölgelerde inşaat yapıyor. Nitelikli ve lüks Kadıköy konut projeleri 1+1 den 5+1 e kadar daire seçenekleri sunuyor ve dairelerin metrekare satış fiyatları 2500 lira ile 8000 lira arasında değişiyor.

Son 10 yılda yüzde 400 e varan oranlarda değer kazanan konut projeleri yatırımcıların tercihi oluyor. Eski yıllarda yatırımcıların tercihi Avrupa Yakası olurken bugün yatırımcılar da Kadıköy’ ü tercih etmeye başladı. Ayrıca ilçede konut kiraları da aynı oranda artmaktadır. Kadıköy konut projelerinin tercih edilmesinin en önemli nedeni ulaşım rahatlığı oluyor. Anadoluyu İstanbul’a bağlayan ana yollar Kadıköy’den geçerken, şehir içindeki önemli semtleri birbirine bağlayan ana yollar da Kadıköy’den geçmektedir. Bu durum ilçeyi daha da değerli kılmaktadır.

Ayırca ilçede bulunan önemli hastaneler, okullar, alışveriş merkezleri ve eğlence merkezleri de ilçede yaşamı daha cazip hale getiriyor. Anadolu Yakası konut projeleri özellikle Kartal- Kadıköy hattı üzerinde yoğunlaşıyor. Anadolu Yakası Kadıköy’de bulunan markalı lüks konut projelerinden biri olan Brooklyn Dream projesinde 800 adet konut bulunuyor. 1+1 den 5+1 e kadar daire seçenekleri olan projede kapalı açık otopark, yüzme havuzu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, sauna, cafe, market gibi sosyal imlanlar da bulunuyor.

Geniş yeşil alanları, sosyal donatı alanları ve ticari alanlarıyla ve nitelikli modern konutlarıyla Sakız Ağacı Konutları da bölgenin değerli projeleri arasında yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1ve dubleks daire seçenekleri bulunan projede konut fiyatları 500 bin lira ile1 milyon 250 bin lira arasında değişiyor. Tüm semtlerinde yeni projelerin yükseldiği Kadıköy’de konut almak istiyorsanız bütçenize ve ihtiyacınıza uygun seçenekleri sitemizde inceleyebilirsiniz.