Herkes kabul eder, kalpler sevgililer gününün en önemli temsilcisi. Haliyle sevgililer günü gelince de kalpli ürünler popülerliliğini konuşturuyor. Siz de henüz hediyenizi seçmediyseniz ya da sevgililer günü hediyesi konusunda kararsızsanız, kalp tasarımlı hediyeleri mutlaka incelemelisiniz.  
 

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati


Üzerine konulan fotoğraf ve isimlerle sadece size ve sevgilinize özel hale getirilen saat, kalp tasarımıyla da masanıza romantik bir hava katacak. Uzun ömürlü masa saati, FRP plastik malzemeden imal edilmiş olup sublimasyon baskı tekniğiyle size hazır hale getiriliyor.

 

Kişiye Özel Güllü Yastık

 

 

Hem yumuşacık olmasıyla hem de romantik tasarımıyla dikkat çeken kalpli yastık, fotoğrafınızı da en güzel şekilde taşır. Her sabah uyandığınızda sevgilinizi görmek istiyorsanız bu özel hediyeyi kendinize de satın alabilirsiniz.

 

Heart Plastic Photo Frames - Kalp Fotoğraf Çerçeveleri

 

 

Kalpli tasarıma sahip olan çerçeve, hem sevgilinizin hem de diğer fotoğraflarınızın hepsini taşıyabilecek kadar büyük. 5 adet 4x5 cm olmak üzere 11 adet fotoğraf bölmesi yer alan fotoğraf çerçevesi dekoratif olarak da oldukça şık bir sevgililer günü hediyesidir.

 

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

 

Daha önce böyle şık bir anahtarlık gördünüz mü? Kalp tasarımıyla dikkat çeken anahtarlık, içinde oldukça değerli bir şey taşıyor... Elbette o değerin ölçüsünü yine siz belirliyorsunuz, içine fotoğraf yerleştirebileceğiniz anahtarlık, en romantik hediyeler arasında yer alıyor. 



 

Heart s Desire - Kalbim diyor ki


 

Kalbinizden geçen cümleleri artık söylemek yerine yazmak istiyorsanız, hediyenizle tanışın. Kalbinizden geçen mesajı taşıyan bu küçük ama değerli hediye, sevgilinizi de şaşırtacak. 

 

Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu

 

 

Fotoğraflı çikolatalardan tutun da nazar boncuklarına, sevgi mesajlarına kadar her şeyin düşünüldüğü sevgi kavanozu en dolu sevgililer günü hediyeleri arasında yer alıyor. Üstelik çikotaların hepsi de kaliteli ve uzun ömürlüdür.

 

Aşıklara Özel Ayılı Kova

 

Sadece Türkçe söylemek yetmez diyorsanız, işte karşınızda 100 dilde “seni seviyorum” demenin förmülü. Bu sevimli kovanın içinde; yazılı kalp kağıt, sevimli mi sevimli aycık anahtarlık, cam şişe içerisinde kalp şekerler yer alıyor.