Türkiye'nin ilk çok markalı ve çipli kredi kartı olan Garanti Bonus, özel kampanyaları kadar cazip finansal çözümleriyle de adından her zaman söz ettiriyor. Bonus’un avantajlı imkanları sayesinde ihtiyaç duyduğunuz anda nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, harcamalarınızı daha uygun koşullarda ödeyebilirsiniz.

Peşin fiyatına tek çekimle ödeme yaptığınız alışverişlerinizi taksitlendirmek istiyorsanız, Bonus kredi kartına sahip olmanız yeterli. Bonus’unuz varsa işlemlerinizi taksitlendirerek alışverişlerinizi uzun vadeli ödeme imkanına kavuşabilirsiniz.  Bunun için işlem sırasında size bir SMS gelebilir. Bu tür bir kısa mesaj aldıysanız,  SMS ile hemen başvurabilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak hesap kesim tarihi gelmeden 444 0 333 Alo Garanti veya Garanti Şubeleri’nden işlem taksitlendirme yapabilirsiniz.

Bonus’un sunduğu hizmetlerden bir diğeri ise nakit avans. Kredi kartına güvenip bazı zamanlarda yanımızda fazla nakit taşımayabiliyorsunuz. Ancak kimi zaman gittiğiniz yerde kredi kartı geçmeyebilir veya herhangi bir nedenle nakit paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda Bonus’un nakit avans özelliği o andaki en büyük yardımcınız olacaktır.

Bonus’un bu hizmeti sayesinde Paramatik'ler ve yurt içi ATM'lerde kredi kartı ile kart başına günlük 4.000 TL nakit çekebilirken, yurt dışı ATM'lerde kart başına günlük 7.000 TL nakit çekimi yapılabiliyor. İnternet Şubesi ve 444 0 333 Alo Garanti'den de 4.000 TL’ye kadar nakit çekme imkanınız var.

Bu hizmet kapsamında 10 TL’den 20.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınızda, Garanti Bonus ve diğer bankaların bonus özellikli kartları ile yapacağınız işlemlerde %2,02 faiz uygulanıyor. Eğer sizin de nakit paraya ihtiyacınız varsa, Bonus kredi kartınız ile Garanti Paramatik, diğer banka ATM'leri, 444 0 333 Alo Garanti ve Garanti İnternet şubelerinden nakit avans çekebilirsiniz.

Bonus kredi kartınız ile taksitli para çekmeniz de mümkün. Kredi kartınızla formalitesiz bir şekilde taksitli para çekebilir, uygun faiz oranı ve taksit fırsatıyla borcunuzu geri ödeyebilirsiniz. 3-9 aylık taksitli para için aylık %1,99 faiz oranı uygulanıyor. Bonus’tan 400 TL ile 10.000 TL aralığında taksitli para çekebiliyorsunuz. Taksitli para kullanılabilir kart limitinin en fazla %80'i kadar olabiliyor. Ayrıca aylık taksit tutarlarını hesap özetinizden takip edebileceğiniz için ödemelerinizi geciktirme ihtimaliniz de ortadan kalkıyor. 

Bonus’un bu avantajlı hizmetlerinden yararlanmak için Garanti internet Şubesi, 444 0 333 Alo Garanti, Garanti Paramatikler ve Garanti şubelerine başvurabilirsiniz. Bonus’un güncel kampanyaları ve çeşitli finansal çözümleri hakkında detaylı bilgiye www.bonus.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.