Bursa’ya değer katan CLK Uludağ Elektrik, İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde (İPZ) enerji sektöründe “öncü marka” ödülüne layık görüldü.
Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen “yeni nesil işler, yeni nesil süreçler ve ürünler” konulu İPZ Anadolu zirvesinde Akademetri Araştırma şirketi tarafından yapılan öncü sektörler, öncü markalar ve cesur girişimciler araştırmasında enerji sektöründe “öncü marka” ödülünü CLK Uludağ Elektrik aldı.
Enerji sektöründe “öncü marka” ödülünü KALDER Bursa Şube Başkanı Erdal Elbay’dan alan CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale’de görevli elektrik tedarik şirketi olarak, sektörde ilk kez hayata geçirdiğimiz çağrı merkezimizle (444 6 646); müşterilerimiz, abonelik işlemleri, yeni abonelik, bilgi güncelleme, faturalama, tahliye gibi işlemleri bir telefonla gerçekleştirebiliyorlar. Yaptığımız bilgi teknolojileri yatırımları sayesinde www.clkuludag.com.tr internet sayfamızdaki https://online.clkuludag.com.tr online işlem merkezi üzerinden abonelik işlemleri, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma, fatura ödeme gibi birçok işlemi kısa sürede sıra beklemeden gerçekleştirebilmektedirler. Yine ilk olarak gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden biri de, BUSKİ ile birlikte hareket ederek, Müşteri İşlem Merkezlerimizi(MİM) BUSKİ ile ortak alanlara taşıyarak, müşterilerimizin hem elektrik hem de su işlemlerini birlikte gerçekleştirmesini sağlamak oldu. “EPDK tarafından belirlenen, yıllık tüketimi 3600 kWh (yani elektrik faturası 125 TL) ve üzerinde olan serbest tüketicilere yönelik olarak indirimli elektrik satışını bütün Türkiye’de gerçekleştiren şirketimiz; konut, iş yeri ve sanayi için indirimli elektrik satışını kampanyalar ve avantajlı tarifeler düzenleyerek gerçekleştirmektedir. Enerji sektöründe serbest konut tüketicileri için ilk kez hayata geçirilen “yuvam güvende” sigortasından sadece müşterilerimiz yararlanabiliyorlar. İş yeri ve sanayi serbest tüketicileri için de özel hazırlanan kampanyalar ve indirimli elektrik satışı gerçekleştiriyoruz. Hizmet verdiğimiz bölgede yeni yatırımlar ve yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yıl sonuna kadar müşterilerimize hizmet verdiğimiz işlem merkezlerimizi yüzde 50 arttırarak daha yaygın hale getirmeyi hedefliyoruz.Sosyal medyayı çok etkin kullanarak, bu kanalla gelen müşteri talep ve önerilerini de en hızlı şekilde inceleyip değerlendirerek müşterilerimize dönüş sağlıyoruz. Aynı zamanda web sitemiz gelen http://clkuludag.com.tr/sikayet-oneri-formuü zerinden gelen müşterilerimizin taleplerini değerlendiriyoruz” dedi.