Led Gelsin şirketi online mağazasın açtı!

LED Gelsin şirketi bir süredir kapalı ve tadilatta olan web sitesini yeniledi. Artık tüm led ürünlerini uygun fiyatlarla alabileceğiniz bir hale getirildi.

Piyasadaki n11, hepsiburada ve gittigidiyor.com sitelerinden daha uygun fiyatlara ürünleri alabileceğiniz web sitesidir.

Bu nedenle eğer sizde LED ürünlerini almak istiyordanız büyük sitelere göz atmak yerine sitesine bakabilirsiniz…

LED NEDİR?

LED yaşamımızda birçok yerde kullandığımız önemli bir üründür. Günümüzde her yerde kullanılan bu ürünler aydınlık ve şık bir ortam sağlamada hayatımızı kolaylaştırıyor. LED’ler kullanıldığı kılıf özelliklerine göre farklılık göstermektedir. LED çeşitleri örneğin mantar LED, şerit LED, dizgi LED, SMD tabanlı LED, power LED VE CoB LED olarak piyasada bulunmaktadır.

LED Ürünlerin Avantajları

LED ürünler düşük enerji tüketimi, sağlamlığı, uzun örü, küçük boyutu ve hızlı bir şekilde açılıp kapanabilmesi gibi özellikleri ile klasik ışık kaynaklarına göre daha avantajlıdır. Ortamın en güzel şekilde aydınlatılması ve yüksek verim sağlaması açısından hemen hemen her alanda tercih edilmektedir.

Şerit LED Nedir?

Led denince akla Şerit led geliyor ; Şerit led birçok sayıda LEDin esnek bir pcb üzerine belirli aralıklarla dizildiği dekoratif aydınlatma amacıyla kullanılan ürünlerdir. Şerit LEDlerin farklı çeşitleri mevcuttur. Silikonlu şerit LED, silikonsuz şerit LED, tekli çip, üçlü çip renk değiştiren rgb gibi çeşitleri bulunmaktadır. Süsleme işleri için, tekeni arabalarda, mimaride, tabela yapımında ve vitrin süslemelerinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Şerit LEDin ömrünün uzunluğu kullanılan güç kaynağına göre değişebilir. Bu nedenle güç kaynağının kalitesine güvenilen markalar tercih edilmelidir. Şerit LED sıradan ampullere göre değişik olsa da bazen 5 kat hatta 20 kat daha uzun ömürlü olabilmektedirler. LED şeritlerin klasik LEDlere göre ısı çıkışı güç kaybeder ve kaybettiği bu ısıyı sıradan LEDlere göre daha fazla yayar.