İnsan Kaynakları Trendleri Araştırması’na göre “şirketlerde eğitim ve gelişim” dünyadaki ilk 3 trend arasında yer alıyor. İnsan ve gelişimine odaklı strateji geliştiren, çalışanlarını mutlu eden şirketler, iş dünyasında başarı elde ediyorlar.
Türkiye’de eğitim ve gelişimi ilke edinerek geleneksel eğitim toplantıları düzenleyen kurumsal şirketlerden biri de Matlı A.Ş.
Matlı A.Ş. çalışanları şirketin hedefleri doğrultusunda gerekli eğitimleri tespit ederek, hem şirket içi hem de şirket dışı grup eğitimleri ile tecrübeyi arttırıyor. Firma çalışanları son olarak ‘ekip uyumu ve iletişim’ konusunda bilgilendirildi.
Personelin kariyer planlaması dahilinde gerçekleşen eğitimler, teknik ve bireysel anlamda gelişimi sağlayıp çalışanların işinde yetkin olmasını kolaylaştırıyor.
Matlı A.Ş. Genel Müdürü Önder Matlı yaptığı açıklamada, eğitim ve gelişim toplantılarının şirketlerin sürdürülebilir büyümesinde çok önemli bir unsur olduğunu belirterek şunları söyledi: “MATLI A.Ş., yenilikçi ve öncü bir şirket. Marka gelişimi ile kaliteli ürünler üretirken insan kaynağına da yatırım yapıyor; bu anlamda da dinamik bir yapısı var. Departman bazında özel eğitimlerimizin yanı sıra şirket genelini kapsayan teknik, teorik eğitimler de gerçekleştiriyoruz. Eğitime yatırım yapmak, işletme körlüğü gibi hastalıkların önüne geçiyor ve firmaları zinde tutuyor.”