Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfedernasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, vergi uzmanı, akademisyon ve yazar Prof. Dr Şükrü Kızılot’un vefatı nedeniyle mesaj yayımladı.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, uzun süreden beri tedavi gören ve genç yaşta hayatını kaybeden Prof Dr. Şükrü Kızılot’un ülkenin önde gelen vergi uzmanlarından birisi olduğunu ve yaptığı yorum ve görüşler ile halkın ve esnafın aydınlanmasında büyük emeği geçtiğini kaydetti.

Prof. Dr. Şükrü Kızılot’un genç yaşta hayatını kaybetmesinden duyduğu derin üzüntüyü yaptığı yazılı açıklama ile dile getiren Bendevi Palandöken, "Prof Dr. Şükrü Kızılot, vergi ve muhasebe konularındaki birikimi ile ekonomi ve esnafımıza yol gösteren önemli bir akademisyen ve gazeteci yazardı. 58 kitap ve 4 binin üzerinde makalesi yayımlanan ve binlerce değerli öğrenciler yetiştiren Kızılot, birçok ödüle layık görülmüştü. Kaybından dolayı esnaf camiası olarak derin bir üzüntü duyduk. Türk esnaf ve sanatkarlar adına Kızılot’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.