Ritz-Carlton Otel, Kazakistan’da ilk otelinin kapılarını açtığını duyurdu. Otel, ticari ve turistik amaçlı faaliyetlerin yükselen destinasyonu olarak ifade edilen başkent Astana’da hizmet vermeye başladı.

Yapılan açılamada, Talan Towers’da açılan, Verny Capital Group mülkiyetindeki otel, şehrin ilk lüks, karma kullanımlı kompleksini yapmak amacıyla elit iş merkezi ve lüks alışveriş merkezinde yer alarak bölgede yeni yaşam tarzı sunduğu ifade edildi. Otel farklı tasarımıyla modern Astana’nın anıtı ve sembolü Bayterek Tower civarındaki alanın doğal genişletmesi niteliğinde olduğu bildirildi.

Ritz-Carlton Hotel Company Başkanı ve Operasyon Direktörü Hervé Humler şöyle konuştu: "Büyümekte olan bu başkentte, otel açtığımız için heyecanlıyız ve New York Times tarafından 2017 yılında ziyaret edilmesi gereken 52 yerden birisi olarak gösterilen Astana’yı keşfederken misafirlerimize yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz. Astana Expo-2017 kapsamında bu yaz şehri 3 ila 4 milyon arası kişinin ziyaret edeceği öngörülmektedir. Ve bu nedenle, Astana’ya otel açmak ve geleceği parlak bir destinasyon olduğunu göstermek için daha iyi bir zamanlama olmazdı. Tıpkı anıt gibi Ritz-Carlton Astana, şehrin geleceğini temsil etmekte ve büyüyen gücünü ve ününü sergilemektedir. Otelin hizmet mirasını Kazakistan’ın geleneksel konukseverlik kültürüyle birleştirerek misafirlerimizin Astana deneyimini yaşarken tam anlamıyla evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlayacağız".