Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı. ISO belgeleri fabrikada düzenlenen bir törenle TUV Rheinland Türkiye Genel Müdürü Bernd Hagen tarafından, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı’ya takdim edildi.

Royal Halı fabrikasında düzenlenen törene Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, TUV Rheinland Türkiye Genel Müdürü Bernd Hagen katıldı. Kalite kelimesinin Royal Halı için büyük önem taşıdığını belirten Taner Nakıboğlu, “Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda onlara en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Ürün ve hizmetlerimizin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO belgelerimiz ile üretimden son kullanıcıya kadar olan süreçte kalitemizi bir kez daha ispatlamış olduk.” dedi.

Royal Halı ürünlerinin yurtiçinde 232 showroom, yurtdışında da 30’a yakın ülkedeki 650’den fazla noktasında satışa sunulduğunu dile getiren Nakıboğlu, kalitede müşteri memnuniyetini yakalama noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Royal Halı'ya sertifika vermekten gurur duydukalarını dile getiren TUV Rheinland Türkiye Genel Müdürü Bernd Hagen, “1 buçuk yıldır kalite sistem çalışmaları vardı. Denetimin sonunda başarı ile geçtiler ve belgeyi almaya hak kazandılar. ISO 9001 ve ISO 10002 belgelerini aldılar.” diye konuştu. Törenin ardından Hagen tarafından ISO kalite belgeleri Taner Nakıboğlu'na takdim edildi.