Dünya şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp’e Bursa’nın İnegöl ilçesinde mobilya hediye edildi.

Dünya Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 130 kilode mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, finalde Estonyalı Heiki Nabi’yi yenerek şampiyon olmuştu. Türkiye’nin göğsünü kabartan milli güreşçiye katıldığı İnegöl Modef Expo Fuarı açılışında mobilya hediye edildi. Rıza Kayaalp, “Güreşte başarılı olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başarı çok çalışarak oluyor. Allah’a şükür 11 yıldır Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkeme gereken başarıyı kazandırıyorum" dedi.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Açılışımıza katılan milli güreşçimize teşekkür ediyorum. Kendisi güreşte şampiyon, biz de mobilya sektöründe Türkiye’nin şampiyonu olduğumuz iddia ediyoruz. İki şampiyon bir araya gelmiş oldu” diye konuştu.

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da, “Üç kez dünya şampiyonu olmuş Rıza Kayaalp göğsümüzü her zaman kabarttı. En son düzenlenen şampiyonada tekrar şampiyon olunca çok mutlu olduk. Kendisini davet ettim. Allah razı olsun o da bizi kırmayarak açılışa geldi. İnşallah bundan sonra nice şampiyonluklar yaşar” dedi.