Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkan Vekili Özcan Sayılgan, ertelenen seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sayılgan, 1 Ekim’de yapılması planlanan seçimler için bir süredir çalışmaların yapıldığını hatırlatarak, üyelere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Bakanlar Kurulu’nun kararıyla Türkiye genelindeki tüm oda ve borsaların seçimlerinin ertelendiğini belirten Sayılgan, "Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1 Ekim’de seçimlerimizi yapacaktık. Tüm hazırlıklarımız bu yönde idi. Muş TSO üyelerine ve mesleklerinde aday olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Seçim süreci boyunca üyelerle sürekli istişare içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Sayılgan, "Bakanlar Kurulu’nun almış olduğu ve önceki gün Resmi Gazetede yayımlanan kararla seçimler nisan ayına ertelendi. Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1 Ekim’de seçimlerin yapılması için tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Çalışmalarımızı sürdürürken ister istemez üyeleri, esnafları, ticaret erbaplarını da rahatsız ettik. Üyelerden oy istedik, destek istedik. Vermiş olduğumuz rahatsızlık içinde ayrıca özür diliyoruz. Bizlerden güler yüzünü eksik etmeyen üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) seçim takviminin 2018 yılının Nisan ayında başlayacağını belirten Özcan Sayılgan, "Görev süremiz bitinceye kadar hemşehrilerimize, üyelerimize en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız. Nisan ayından yapılacak olan seçimlerin de ilimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyor, bu vesileyle bir kez daha üyelerimize ve meslek gruplarında aday olanlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.