Sektörün Enleri Programı Türkiye'yi karış karış gezmeye devam ediyor. Sektörün enlerini ekrana yansıtmaya hızla devam eden Sektörün Enleri programı lider firmalara yer vererek Türkiye'nin tüm bölgelerinden öncü firmaları Tv8int ekranlarına taşıyor.

Tv8int ekranlarında boy gösteren Sektörün Enleri programı tüm hızıyla devam ediyor. Oda başkanları, sektöründe öncü firmalar ve firma sahiplerine yer veren Sektörün Enleri programı izlenme oranı olarak da gözde programlar arasında kendine yer buldu. İzlenme oranı ilk yirmide olan Tv8int kanalında her cumartesi saat 18.00'da ana yayın yapan Sektörün Enleri programı pazar günleri de tekrar yayını ile ekranlarda izleyici ile buluşuyor. Türkiye'nin 81 şehrinde her şehrin her beldesinde öncü firmalar ve kurumlarla çekim röportaj alan program firmaların iş verimliliğini de arttırıyor.

Bugüne kadar 1000’lerce firmayı ekranlara taşıyan programda, firmaların verdiği hizmetler, çalışma bölgeleri, tarihçeleri ön plana çıkarılıyor. Hem bölge insanlarının firmalarla tanışması hem de firmaların bölgedeki potansiyel müşterilerine TV yoluyla ulaşması sağlanıyor.

Firma sahiplerin üst düzey memnuniyetiyle sonuçlanan röportajlarda detaylı sektör analizlerinden sektörlerin sıkıntıları da ön plana çıkarılıyor. Sektörün Enleri her Cumartesi 18:00’da TV8 INT kanalında ve her Pazar günü tekrar yayınıyla yine TV8 INT kanalında ilgiyle izleyeceğiniz bir program olarak sizleri bekliyor.