Turkcell Akademi’nin Genel Müdürü Banu İşçi Sezen, 25’incisi düzenlenen ’World HR Congress-Dünya İK Zirvesi’nde ’İK’da Teknolojinin Stratejik Kullanımında ’Dünyanın ilk 50 Lideri’ ödülüne layık görüldü.

2006 yılında kurulan Turkcell Akademi’nin 11 yıldır yöneticiliğini yapan Turkcell Akademi Genel Müdürü Banu İşçi Sezen, ’İK’da Teknolojinin Stratejik Kullanımında Dünyanın ilk 50 Lideri’ ödülüne layık görüldü. 25’incisi düzenlenen ’World HR Congress - Dünya İK Zirvesi’ kapsamında verilen ödülü Sezen, geçtiğimiz 7 yıl boyunca Turkcell Grup’a ve topluma kattığı stratejik bakış açısı, yeni teknoloji kullanımı, HR’a getirdiği yenilikçi bakış açısı, ekosisteme kattığı değer, bütünlük ve iş ahlakı gibi birçok farklı kritere göre değerlendirilerek kazandı.

Hindistan’da düzenlenen törende, layık görüldüğü bu önemli ödül dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirten Banu İşçi Sezen, “Turkcell’i ve 2006’da hayata geçirdiğimiz Turkcell Akademi’yi temsilen, teknolojinin stratejik kullanımında dünyanın ilk 50 lideri arasında gösterilmek gerçekten çok gurur verici. Bu başarının temelinde gerçek sermayemizin insan olduğu bilinciyle insana, sektöre ve topluma değer katma vizyonumuz yer alıyor. Türkiye’de eğitimde teknolojiyi kullanarak öncü olduğumuz birçok uygulamayı hayata geçirdik, bu ödüle layık görülmemizde de bunca yıldır bu alana yaptığımız stratejik yatırımın bir sonucu aslında Turkcell Akademi ile bireylerin gelişimini sürekli kılmak için eğitim teknolojilerine yaptığımız yatırım sayesinde, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın verdiğimiz eğitimlerle milyonlara ulaştık. İlk başta kurumsal üniversite olarak yola çıktığımız Turkcell Akademi’nin içeriğini hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılara yönelik olarak geliştirdik. Bu kapsamda dünyanın en iyi üniversiteleriyle işbirlikleri gerçekleştirdik. Türkiye’de ve dünyada birçok insanın yaşamına değer katmak için teknolojiyi fırsata çevirmeye, platformumuzu büyütmeye, yeni öğrenme çözümleri ve içeriklerle “insan”a faydalı olmaya devam edeceğiz” dedi.