Türkiye’nin ulusal ölçekte transfer sağlayıcısı olarak hizmet veren şirket, kısa sürede gördüğü yoğun ilginin ardından gün geçtikçe büyümeye ve hizmet ağlarını genişletmeye devam ediyor. En geniş transfer ağı, hızlı ve memnuniyet garantisine dayalı ilkeleri ile faaliyet gösteren Transfers Pro, müşterileri memnuniyeti konusunda da çok hassas olmasıyla dikkat çekiyor.

SEYAHAT VE FAALİYETLERİNİZ DE EN KONFORLU ULAŞIM HİMZETİ

Havalimanları ve otobüs terminalleri gibi ulaşım ağlarının kilit merkezlerinden Transfers Pro sayesinde kolaylıkla ulaşılabilir hizmet haline gelen transfer hizmetleri büyük avantajlar içeriyor. Seminer, konferans ve kongreden; tatil, iş toplantıları ve turizm hizmetlerine kadar birçok faaliyetinizde size ulaşım imkanlarını VIP araçlarla sağlayan şirket, aynı zamanda ekonomik araç seçenekleriyle de yine konforlu hizmetler veriyor. 

Türkiye’de lüks ulaşım imkanlarından herkesin yararlanabilmesine fırsat sunan şirketin transfer hizmetlerinden yararlanmak için internet sitesinden rezervasyon yaptırabileceğiniz gibi telefon ve sair irtibat kanalları ile de iletişim kurmanız mümkün.

TRANSFER HİZMETLERİNDE MEMNUNİYET GARANTİSİ

Şirket hizmet anlayışının en temel ilkeleri arasında ise memnuniyet garantisiyle dikkat çekiyor. Tüm soru ve sorunlara yardımcı olacak 7 gün 24 saat faal olan ekibiyle, soru ve sorunlarınıza en hızlı şekilde çözüm bulmakta iddialı hareket ediyor.

Transfers Pro’nun hizmetleri hakkında sosyal medya hesaplarından adresinde yer alan Facebook hesabında da kampanya ve hizmet tanıtımları yer alırken, aynı zamanda sosyal medya ortamında Transfers Pro ailesinin merkezi olarak hizmet veriyor.