Unilever Food Solutions, ev dışı tüketim sektöründe müşterilerinin işlerini geliştiren ve operasyonlarını daha verimli hale getiren çözümlerini ‘4 Günde 4 İlde’ yarattığı ‘Turuncu Cadde’ konseptiyle İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Bursa’ya taşıdı.

    Ev dışı gıda sektörünün gelişmesine liderlik eden, mutfaklara verimlilik getiren ürün ve hizmet markalarını müşterilerinin beğenisine sunan Unilever Food Solutions, ilk üçünü İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlediği ‘Turuncu Cadde’ etkinlikleriyle otel, restoran ve toplu yemek işletmeleriyle buluşmaya Bursa’da devam etti.

    Lezzetli önerileri ve zengin içeriğiyle Turuncu Cadde etkinliğinin son durağı Bura oldu. Unilever Food Solutions, Bursa’da düzenlediği etkinlikle, otel&restoran şeflerine, işletmecilerin ve satın alma müdürlerine Turuncu Pusula Çözüm Paketi’ni, Şehir Oteli Banket Çözümleri ve Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümleri sundu.

    Çözümlerin aktarıldığı sunumlar sırasında, Unilever Food Solutions Mutfak Yöneticisi Yasemin Ataman ekibiyle beraber sahnede tüm çözümleri uygulamalarıyla aktardı. Misafirler sahnede uygulaması gösterilen tüm çözümleri anında test etme fırsatı yakaladı. Turuncu Cadde’ye gelen herkes lezzetli anılarla ayrıldı.

    Unilever Food Solutions: Türkiye’de Knorr, Lipton, Carte d’Or, Calve, Hellmann’s, Rama, Sana ve Becel’i bünyesinde bulunduran Unilever Food Solutions’a ait ürünler, her iki işletmeden biri tarafından tercih ediliyor. Sunduğu profesyonel malzemelerle yoğun rekabet ortamında müşterilerini ve onların misafirlerini anlayarak, ev dışı gıda sektörünün referans merkezi konumunda olan Unilever Food Solutions, ‘her gün ilham kaynağınız’ sloganıyla mutfak ve beslenme konularında iş ortaklarına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.