Ramazan Bayramı’nı ülke dışında geçirecek Vodafone Red aboneleri internetle 5 ülkede 4G ağını deneyimliyor; ayrıca her yöne dakika, SMS ve interneti 23 ülkede tıpkı Türkiye’deymiş gibi kullanıyor. Aboneler, bayram yolculuklarında VIP havalimanı aktarmasından popüler plajlara, araç kiralamadan ücretsiz lounge hizmetine kadar pek çok imkandan yararlanıyor.


Red kullanıcıları ilaveten ek ücret ödemeden tarife dakikaları ile iç arama yapar gibi 21 Vodafone ülkesinde bulunan yakınlarını arayabiliyor. Aramalar için 23 ülkede geçeli olan Her Şey Dâhil Pasaport, Ramazan Bayramı’nda hem ülke içinde hem ülke dışında aktif hale getirilebiliyor. Ülke içinde abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp 7048’e SMS atmak, ülke dışında abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp +905427048000’a SMS atmak yeterli. 4G’den yararlanmak için de 4G YURTDISI yazıp 7000’e ücretsiz SMS gönderilmesi gerekiyor.

Vodafone müşterileri, Ramazan Bayramı’nda havayolundan uygun fiyatlarla VIP aktarmadan havalimanında ücretsiz lounge’dan ve budget ile yüzde 50 indirimli araç kiralama fırsatlarından faydalanabiliyor. Jolly Tour ile tatil alışverişlerinde ve seçkin otellerde ayrıcalık elde ediyor. Popüler plajlarda yüzde 50 indirim olanağı elde ediyor. Çeşme ve Bodrum’un popüler plajlarında geçerli yüzde 50 indirim için PLAJ yazıp 6666’ya ücretsiz SMS atmak yeterli. Vodafone Red’liler Papyon.com üyesi seçkin restoranlarda da özel fırsatlardan yararlanabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

“Teknolojimize sürekli yatırım yaparken, abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Abonelerimizin Ramazan Bayramı’nda artan iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktan ve onlara seyahat ve konaklama kolaylıklarıyla Vodafone Red olarak destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Ramazan Bayramı boyunca Vodafone Red’liler, yurt dışı seyahatlerinde tüm dakika, SMS ve internetlerini 23 ülkede doya doya kullanabiliyor. Ayrıca yurt dışında 21 Vodafone ülkesindeki sevdiklerini hiçbir ek ücret ödemeden tarife dakikalarıyla arayıp bayramlaşabiliyorlar. Ramazan Bayramı’nda İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’yı ziyaret eden Vodafone Red’liler, ayrıca 4G hızında mobil interneti canlı olarak deneyimleyebiliyor ve internetlerini tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyorlar.
Sürekli hizmet ve altyapı yatırımlarıyla zenginleştirdiğimiz Red dünyasındaki yaz kampanyamız, Ramazan Bayramı’nda da tatil keyfini tam olarak yaşatmayı hedefliyor. Özel seyahat kolaylıklarıyla havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerindeki otel ve plajlarda yüzde 50’ye varan indirim Vodafone Red’lileri bekliyor. Ramazan Bayramı keyifli geçsin diye yaza özel olarak Ege kıyılarının popüler plajlarında Mobil Destek Ekibimiz Red’lilerin bizzat bulundukları yere gelerek onlara yerinde teknik destek sunuyor. Bu vesileyle tatil keyfini doya doya yaşamak için herkesi Vodafone Red’in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz.”