Safiye İnci tutuklandığı zaman "yazıktır genç bir kız hamlık etmiş" diye yazmıştım da bir mankenin açık saçık fotoğraflarını piyasaya sürüp haklı çıkmaya çalışacak kadar insanlar hakka girmişti. Safiye'nin ne fahişeliği kaldı ne Adnan Oktar kediciliği. Milletin elindeki tek argüman Safiye'nin makyaj yapmış olmasıydı şaka gibi. Öyle ya hatadan münezzeh arkadaşlar genç bir kızın günah işleme olasılığı üzerinden bir sürü komplo senaryosu çıkarabilirlerdi.

Emine Şahin olayında konu daha kılçıksız. Polisin açıkladığı basın bildirisine göre Emine "put" demiş ki haklı, ama Emine'nin kendi ifadesine göre Emine atm'nin önünde beklerken yanındaki kadına "bu bir kıyamdır" demiş. Yani yapılan şeyin bir namaz ritüeli olduğunu ve yapmak istemediğini söylemiş. O sırada bunu duyan oradaki polis işgüzarlık yapıp Emine'yi uzaklaştırmak istemiş. Emine'de diğer kalan şeyleri altını çizerek söylüyorum bağırmadan polise söylemiş kendini savunmak adına. Emine böyle diyor. Yani Emine evde otururken dur kalkıp gideyim de şu işi temiz temiz halledip ortalığı karıştırayım dememiş.

Kızın Facebook profilini altta yoruma açık. Bu da kızın bahsi geçtiği gibi chpli olmadığının en büyük kanıtı. Geçen senede profil fotoğrafı olarak çarşaflı bir çizgi karakter fotoğrafı kullanmış. Emine'yi yargılayan hakimin ahlaksız bir suçtan dolayı Edirne'ye sürüldüğünü de ayrıca şuraya ekleyim. Ortada gezen Emine Şahin telefon numarası Facebook açarken ve ifadesine yerleştirilen numara ile aynı değil. Kadının sonu "59" olan tek numarası var o da yıllardır kullandığı.

Konuyu Ak Parti'ye ve Erdoğan'a getirip artık oy yok diye gözleri ufukta bekleyenler ayrı alem. Sen her bahanedir oy vermeyeceğim diyen arkadaş sen verme zaten sana ihtiyacı yok bu davanın. Ortada olan sorun yargının hala Kemalizmin tek elinde olması ve Müslümanların duracakları yeri bilememe sorunsalı.

Neymiş on kasımda denirmiymiş bu laf. Nerede ne zaman denirmiş? Kabotaj bayramında mı?

Neymiş eskiden kız açık saçıkmış da yeni mi gelmiş aklına örtünmek, ne zaman örtüneceğini size mi soracak? 21 yaşında bir genç kızın Edirne gibi bir yer de kaç yaşında örtünmesini bekliyorsunuz 5 mi? Annesi çarşaf giymesini hiç istememiş bu da burada bilgi notu olarak dursun.

Twitter'da Emine'nin arkadaşları onu tanıyanlar sizin gibi düşünmüyor kusura bakmayın. El birliği olmuşlar Emine kurtulsun diye avukat arıyorlar. Yüzden fazla avukat bu sese kulak verdi ve aralarında araba ayarlamaya çalışıyorlar Edirne'ye ulaşmak için. Bu da yüzümü güldüren güzel bir ayrıntı. Emine'ye ceza aldırmak için WhatsApptan organize olan avukat grubundan babsetmeyeceğim şimdi canınız sıkılır da haksız falan çıkarsınız.

Ortada bir provokasyon varsa buna sebep olan Emine değil polis, savcı ve hakimdir. Linç edilecek ise onları edin gücünüzü onlara gösterin!

Sahi Safiye'den özür dilediniz mi?

Ben olayın provokasyon kısmında değilim, ben müslümanın durduğu yerin doğru yer olmadığını düşünüyorum.