Erzincan Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz fuar alanının açılışı yapıldı. Barış Manço Parkı içerisinde yer alan 65 iş yerinin bulunduğu fuar alanı, 2 ay süresince hizmet verecek. Bu alanda "Erzincan Ramazan" etkinlikleri de yapılacak.

Gerçekleştirilen açılış programına Erzincan Vali Vekili Yaşar Kemal Yılmaz, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Yaklaşık 65 esnafımızın katılımıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Ticaret Fuarı yaklaşık 2 ay sürecek. Ramazan etkinliklerini de bu alanda gerçekleştireceğiz. Ramazan bir eğlence ayı değildir, manevi bir atmosferde geçecek. Ağırlıklı olarak tasavvuf musikisine, orta oyunlarla, Hacivat-Karagöz, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahi grupları, Mevlevi gösterileri gibi birçok etkinliği hemşehrilerimizle buluşturacağız.

İftar sofraları ise geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Parkı havuz başında verilecek. Ramazanın içeriğine uygun olacak. Ayrıca sponsor olarak bu etkinliklerde çok büyük destekleri olan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çalık’a teşekkür ediyorum. " dedi.

Vali Vekili Yaşar Kemal Yılmaz ise, bu şekilde bir fuar alanı tertip edildiği için ilgililere teşekkür etti.