Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yaklaşan EYOF 2017 öncesinde Erzurum ile Ankara arasında mekik dokuyor. Baykan, Alt Komite Başkanları’nın çalışmalarını yerinde görmek için Erzurum’a geldi.
Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali(EYOF) öncesinde alt komite başkanlarının çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da adeta Ankara ile Erzurum arasında mekik dokuyor. Erzurum’a gelişlerini yoğunlaştıran Baykan, Erzurum’da gün boyu EYOF alt komite başkanları ile toplantılar yaparak, son gelişmeler hakkında bilgi aldı. 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan EYOF öncesinde hazırlıkları yerinde gören Baykan, tüm alt komite başkanları ve ekipleri ile gün boy ayrı ayrı toplantılar yaptı.
EYOF HİZMET BİNASI’NA TABELA ASILDI
Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali için tanzim edilen EYOF hizmet binasına tabela asıldı. Komite başkanlarının odaları ve çalışma salonlarının tefrişatı yapıldı. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Çat Yolu üzerindeki EYOF hizmet binasında inceleme yaparken, 29 Ekim’de hizmete girecek olan atlama kulelerinde de incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkilisi Turan Alp’ten bilgi aldı.
Bu arada EYOF hizmet binasında yapılan toplantıya Spor Genel Müdürlüğü Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Ozan Hayri Çetiner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, EYOF 2017 Koordinatörü Orhan Atasoy ile alt komite başkanları katıldı.