Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kendisiyle beraber Çat halkına 2 yıl 3 ay 3 gün hizmet eden ve tayini Kırşehir Vali Yardımcılığına çıkan Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş’ın onuruna yemek verdi.
Tayini Kırşehir Vali Yardımcılığına çıkan Kaymakam Pektaş’ın onuruna verilen yemekte, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç hazır bulunurken, aynı zamanda İl Emniyet Müdürü vekili Mustafa Kılıç, Cumhuriyet Savcısı Gökhan Demirci, Hakim Fatih Çetin, Hakim Hülya Karcı, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M.Mazhar Özdemir,Belediye Encümenleri,daire amirleri, memur ve Çok sayıda vatandaşlar da hazır bulundu. Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Kılıç, Kaymakam Pektaş ile beraber Çat halkına 2 yıl 3 ay 3 gün hizmet verdiklerini ifade etti. Pektaş’tan çok memnun kaldıklarını ifade eden Kılıç, "Beraber azımsanmayacak bir sürede kol kola vererek çalıştığımız Çat eski Kaymakamı ve Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Pektaş için bir veda yemeği düzenledik. Çat’a ve Çat halkına yaptığı hizmetlerden ötürü müteşekkiriz. Yeni görevinde de başarılar diliyorum..." dedi.
Veda yemeğinde konuşma yapan Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, "Görev sürecim de Çat ilçemize elimizden geleni yaptık. Gerçekten Çalışkan ufku Geniş bir belediye başkanıyla çalışmak güzel. Belediye Başkanımız Sayın Arif bey, gerçekten ilçemizde çok güzel çalışmalara imzasını atmıştır Belediye Başkanımızı canı gönülden kutluyorum. Unutmayın Kırşehir’e yolunuz düşerse bir kardeşiniz bir eviniz de orda var." şeklinde konuştu.Programın sonunda Başkan Kılıç, Pektaş’a teşekkür plaketi takdim etti.