Erzurum Gençlikspor Kulübü Masa Tenisi 3. Ligi’nde mücadele ediyor. Aynı zamanda Milli takım antrenörlerinden İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, “Hedeflerimizi hep büyük tutuyoruz” dedi.
Erzurum masa tenisinde 3. Lige takım çıkarmanın gururunu yaşıyor. Erzurum Gençlikspor Kulübü, Bayanlarda Masa Tenisi 3. Ligi’nde mücadele ediyor. Mavi-beyazlı masa tenisçiler ilk müsabakalarını da Kastamonu’da yaptı. Takımın antrenörü Mahmut Çağlayan, her geçen gün lige daha çok adapte olacaklarını söyledi. Aynı zamanda Milli takım antrenörlerinden biri olan ve Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği görevini de yürüten Çağlayan, masa tenisinde hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.
Çağlayan, “Erzurum’da Masa Tenisinin en üst seviyeye gelmesini sağlayan, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil başta olmak üzere, Spor Şube Müdürümüz Güngör Şenses, tesisler şube müdürümüz Harun İşçi ve Yakutiye ilçe Müdürümüz Suat Yılmaz’a Masa Tenisi İl Temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.