Erzurum Valiliği Protokol Müdürü Kemalettin Demirkıran’ın Gümüşhane İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanmasının ardından YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yavuz Yaşa da, Uşak İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı’na atandı.
Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda Yatırım İzleme Müdürü olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Yavuz Yaşa, Uşak İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Erzurum Valiliği Protokol Müdürü Kemalettin Demirkıran’ın daha önce Gümüşhane İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından aynı kurumdan Erzurumlu bir bürokratın önemli göreve atanması şehirde sevinçle karşılandı.
Erzurumlu genç bürokrat Yavuz Yaşa, 2011 yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. İnşaat Yüksek Mühendisi Serbülent Yaşar ile birlikte Kazım Karabekir Stadı’nın zemininde ve alt yapı ısıtma sisteminde yaptığı başarılı çalışmanın yanı sıra, Yüksek İrtifa Kamp Sahalarında da önemli çalışmalar yaptı. Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda (YİKOB) iki yıldır Yatırım İzleme Müdürü olarak görev yapan Yaşa, bundan böyle Uşak İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.
Yaşa, Uşak yolculuğu öncesinde memleketi Erzurum’da veda turları yapıyor.