Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Basketbol turnuvasında Atatürk Üniversitesi, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Spor Bilimleri Fakültesi Salonu’nda Kadir Has Üniversitesi’ni ağırlayan Atatürk Üniversitesi, ilk maçta yenildiği rakibini 64-62 yenerek rövanşı almış oldu.

Bu sezon oldukça başarılı sonuçlar elde eden ve mücadelesi ile alkış toplayan Atatürk Üniversitesi Basketbol takımı, taraftarının desteğini de arkasına aldığı müsabakada rakibine üstünlük sağladı. İlk çeyreği 15-11 üstün kapatan Atatürk Üniversitesi, 29-29 beraberlikle sonuçlanan ilk yarının ardından, 3. çeyreğe hızlı başladı. 46-41’lik periyodun ardından kıran kırana bir mücadeleye sahne olan son çeyrekte rakibine 64-62’lik üstünlük sağlayan ev sahibi ekip maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Gelecek hafta İzmir deplasmanına gidecek olan Atatürk Üniversitesi Basketbol Takımına gereken tüm desteği vereceklerini ifade eden Rektör Çomaklı, Yaşar Üniversitesi ile oynanacak müsabaka da tüm ekibe başarılar diledi.