AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Memur-Sen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz gecesi hain FETÖ mensuplarının milletin gazi meclisine yapmış oldukları alçakça saldırıyı Memur-Sen üyelerinin TBMM’ye yaptıkları ziyarette gördüğünü belirterek, bunların yaptıklarını anlatılabilecek bir lisanın olmadığını söyledi.
FETÖ’nün gerçek yüzünün nihayetinde ortaya çıktığını dile getiren Bekiroğlu, “Uyanık olmamız gerekmektedir. Çünkü bizler vatanı ve milleti için mücadele eden aynı geminin yolcularıyız. 15 Temmuz gecesi elinde sopadan başka hiçbir şeyi olamayan sivil vatandaşlarımız üzerine ateş açan, Genelkurmay Başkanlığımızı basıp Genelkurmay Başkanımızı rehin alarak zorla darbe bildirisini imzalattırmaya kalkan, devletimizin ve milletimizin kurumlarına saldırı düzenleyerek kendilerince bozuk olan düzeni yeniden yapılandırma gayesiyle anlaştıkları devletlerle ülkemize huzur ve barış getirmeye çalışacaklardı. Sözde getirecekleri demokrasi ile bizi Irak gibi Suriye gibi Mısır gibi bir kaos ortamına sokacaklardı. Bizim Türkiye’den başka sığınacak ne bir yerimiz ne bir toprağımız var. Bunlara gereken ceza devletimiz hukuk sistemi çerçevesi içerisinde mutlaka verilecektir. Bundan sonra milletçe daha dikkatli olunmalıdır. 15 Temmuz gecesi başlattıkları bu alçakça saldırıyı bir musibet olarak düşünürsek, bir musibet bin nasihatten hayırlıdır. Bizler de tedbirimizi alıp tevekkül etmemiz gerekmektedir. Bu konuda da bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerden her zaman yardım ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Bekiroğlu, bu süreçte kamu kurumları, siyasi partiler ve toplumun bütün kesimlerinin birlik beraberlik içinde tek yürek olarak oynanan oyuna karşı dik durduğunu belirterek herkese teşekkür etti.