Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yeşiltepe mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Ataç, mahalle sakinlerine 16 Nisan’da yapılacak referandum ve Yeni Anayasa ile ilgili görüşlerini aktardı.

Yaptığı konuşmaya referandum sürecinin parti seçimi olmadığının altını çizerek başlayan Başkan Ataç, “Değişecek 18 maddeyi iyi bilmeliyiz. Hangi kısmında ne tür değişiklikler yapılacak iyi öğrenmeliyiz. Hayır diyenler neden hayır, evet diyenler de neden evet dediğini iyi bilmelidir. Hayır diyen de evet diyende vatan haini değildir ve bu ülkede bundan sonra da birlikte barış içinde yaşayacaktır. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. 18 madde değiştiğinde tüm yetkiler tek bir kişiye ait olacak. Yönetimde tek yetkili kişi diye bir şey olmamalı, cumhurbaşkanlığı tarafsız bir sistem olmalı. Ben buraya vatandaş Ahmet Ataç olarak geldim. Bildiğim doğruları her zaman söylerim. Bu ülke özgürlüğüne ve bağımsızlığına alışmış bir ülke” ifadelerini kullandı.

Yeşiltepe mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Ataç’a, ziyaret sırasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar ve Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük de eşlik etti.