Eskişehir Espark Alışveriş Merkezinin (AVM) düzenlediği yılbaşı çekilişinde araba kazanan talihli, düzenlenen törenle aracını teslim aldı.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark AVM’nin yeni yıl hediyesi olarak verdiği otomobil sahibine kavuştu. Son model bir otomobili kazanan şanslı Kubilay Alparslan’a aracın anahtarı, Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Gökay Uzar tarafından teslim edildi.

TCDD’de Hızlı Tren biriminde çalışan talihli Kubilay Alparslan, Espark’taki mağazalarda yaptığı alışverişlerle çekilişe katıldığını söyledi. Arabayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirten Alparslan, kendine ait bir aracının olduğunu, bunu satıp daha iyi bir ev almak istediğini ifade etti. Alparslan, “Espark’tan sürekli alışveriş yapıyoruz. Çekilişten bu araç çıktı. Çok mutluyuz, güzel bir şans. Aracım var, bunu satıp daha güzel bir ev almak istiyoruz. Espark’tan alışveriş yapanlar çekiliş kuponları almaktan geri durmasınlar” dedi.

Arabayı kazanan talihlinin eşi Güler Alparslan ise, “Heyecandan öte bir sürpriz oldu bize. Aslında çünkü çekilişlere inanmıyordum, eşimin ısrarıyla katıldık. Gerçekten çıkabildiğini de görmüş olduk. Vatandaşlar gelip Espark’tan alışveriş yapsınlar” ifadelerini kullandı.

Espark’tan ayrıca, televizyon kazanan 5 talihliye de hediyeleri, Espark Alışveriş Merkezi Müdürü Gökay Uzar tarafından verildi.