Seyitgazi Çukurca Muhtarı Lütfü Arslangiray, Frig Vadisi’nin merkezi olan Çukurca Mahallesi’nin binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğradığını ve misafirleri en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi.
Çukurca Mahalle Muhtarı Lütfü Aslangiray, Frig Vadisi’nin merkezi Çukurca’da her yıl binlerce turistin, Gerdekkaya, Küçükyazılıkaya, Deveboynu ve Doğanlıkaya’yı gezmeye geldiğini belirterek şöyle konuştu:
"Frig Vadisi’nin merkezi Çukurca mahallemizde misafirlerimizin daha iyi ağırlanması için kıl çadırı kurularak Gerdekkaya, Küçükyazılıkaya, Deveboynu ve Doğanlıkaya’nın aydınlatmaları yapıldı. Ayrıca turistlerimizi elektrikli araçlarımızla ücretsiz gezdiriyoruz. Bununla birlikte 10 adet bisiklet de, turistlerin ücretsiz olarak hizmetine sunuldu. Mahallemize gelen turistlerimiz buradan çok memnun ayrılıyorlar. Midashan’da konaklayarak çok güzel gün geçiriyorlar. Seyitgazi Belediyesi de bize çok destek oluyor. Bize her türlü hizmeti gece gündüz demeden veriyor. Burada ev hanımlarına yönelik meslek edindirme kursları açtılar. Hanımların hepsi bu kursa katılarak hem meslek sahibi hem de girişimci oldular. Kendi doğal ürünlerimizi hem tanıtıyor, hem de satma imkanımız oluyor. Turizm canlandı, daha da güzel hizmetlerimizi turistlere vererek Frig Vadisi’nin merkezi Çukurca’yı daha da markalaştırmak için tüm mahallemiz çalışıyor" dedi.