Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gökmeydan Mahalle Meclisi tarafından düzenlenen ve Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tiyatro oyunun gösterimine katıldı.

Gökmeydan Mahalle Meclisi tiyatro çalışma grubu tarafından hazırlanan “Rumuz Goncagül” adlı tiyatro oyunun gösterimine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Odunpazarı Kent Konseyi Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyelerinin yanı sıra yanı sıra çok sayıda Gökmeydanlı katıldı.

Oktay Arayıcı tarafından yazılan tiyatro oyunun yönetmenliğini Zafer Aydınoğlu yaptı. Jale Samuk, Tuncay Saday, Arzu Kıraç, Ali İsmail Korkmaz, Nilgün Okşak, Yalın Tunalı, Yusuf Akın, Doğan Pişkin, Ahmet Korkut Işıl, Muharrem Meriç, Ebru Meriç, Melih Bayımlı’nın rol aldığı “Rumuz Goncagül” adlı tiyatro oyunun gösteriminde konuşan Başkan Kurt, Gökmeydan Mahalle Meclisi Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Başkan Kurt, “Böyle bir fırsatı yakalamak, Eskişehir’de sanat adına bir şeyler yapabilmek önemli. Şimdi buradan şunu çıkardık ki 10 tane mahalle meclisimiz var, Gökmeydan hodri meydan diyor. Bütün mahalle meclisleri bu işi farklı bir biçimde gerçekleştirmeli. Buralardan çıkacak sanatçılarla Odunpazarı Belediyesi Tiyatrosu biraz daha güçlenmeli. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Oyun sonunda bir itirazları vardı, hayır diye bağırdılar. Siz de sakın 16 nisanda hayır demeyi unutmayın” ifadelerini kullandı.