Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yurtbay Seramik Şirketi temsilcileri, 18 grup halinde şirket çalışanı bin 12 kişiye verilen afet eğitimden dolayı teşekkür plaketi verdiler.
Şirket personellerine, "Birey ve Aileler için Afet Bilinci" konusu anlatılarak, personelin ve ailelerinin meydana gelebilecek afetler öncesinde alması gereken tedbirler, yapılması gereken hazırlıklar, afetler sırasında ise kendisini ve ailesini korumaya yönelik doğru hareket tarzları ile afet ve acil durumlar sonrasında bina tahliyesinin nasıl olması gerektiği aktarılmıştı. Ayrıca başlangıç yangınlarına müdahalede uygulanacak hareket tarzları ve bu tür yangınlarda kullanılan yangın söndürme tüpleri personele tanıtılmıştı.
Şirket temsilcileri, Eskişehir Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Bayar’a plaket vererek teşekkürlerini iletirken, eğitimleri icra eden Eğitim Şube Müdür Vekili Ahmet Turhan ve Arama Kurtarma Teknisyeni Murat Akkurt’a eğitimler süresince özverili bir şekilde çalışıp, tüm fabrika personelini bilinçlendirdikleri için memnuniyetlerini ifade ettiler.