Gaziantep Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, üç ayların başlangıcı Ramazan Ayının habercisi olan Regaip Kandilini kutladı.

Başkan Özkeçeci, bu günlerde sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını daha ön planda tutulması gerektiğini belirterek, "Üç aylara kavuşmanın mutluluğunu mübarek gecelerin ilki olan Regaip Kandili ile idrak ediyoruz. Üç aylara girdiğimiz bu günlerde kandillerin manevi havasını fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, Regaip Kandilinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Özkeçeci, "Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve bütün İslam âleminin Regaib Kandilini kutluyor, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden teröre karşı vatan toprağını korurken şehit düşen kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Cenab-ı Hak, terörün kökünü kazıyan güvenlik güçlerimizi her daim muzaffer eylesin" ifadelerini kullandı.