Gaziantep AK Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Perilikaya esnafına referandum sürecive yeni anayasa değişikliğini anlatıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Gaziantep AK Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel ve AK Parti Şahinbey İlçe teşkilatıyla birlikte Perilikaya esnafını ziyaret etti. Esnafın işyerlerine tek tek girerek onlarla sohbet eden kafile, vatandaşların Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili sorularına cevap verdi.

“Başkanımızla gurur duyuyoruz”

Gaziantep AK Parti Milletvekili Abdülkadir Yüksel, Türkiye genelinde farklı bir Evet oyu çıkacağına inandığını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımızla birlikte esnafımızı geziyoruz. Halktaki coşku muhteşem. Halktaki kararlılığı bu günden görüyoruz. Hiçbir kararsızlık ve karamsarlık yok. İnşallah Gaziantep’imizde de Şahinbey’imizde de rekor kıracağız. Şahinbey’de işimiz daha kolay. Çünkü Şahinbey İlçesi’nde nereye gitsek başkanımız konuşuluyor. Bizde onun yaptıklarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

"Halkın kararı net"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, saha gezilerin de vatandaşların olumlu anlamda teveccühüyle karşılandıklarını belirterek, “Milletvekilimiz Abdülkadir Yüksel ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde ‘Kararımız Net Oyumuz EVET’ diyorlar. Onlarında desteğiyle ülkemizin hem siyasi, hem de ekonomik anlamda önü açılıyor. İnşallah 17 Nisan Türkiye için çok daha güzel günlerin başlangıcı olacak. Rabim o güzel günlere bizleri kavuşturmak" diye konuştu.