Bölgesel Amatör Lig’in 5. haftasında Şehitkamil Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfa 11 Nisanspor karşısında 3 puan arayacak.
Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) Lig’in 5. haftasında deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisanspor ile karşı karşıya gelecek olan Şehitkamil Belediyespor hedef mutlak galibiyet.Yeşil-siyahlı ekip iyi giden çıkışını Şanlıurfa 11 Nisanspor karşısında da sürdürmek istiyor. Şehitkamil Belediyespor Antrenörü Yalçın Keleşoğlu, müsabaka öncesi yaptığı açıklamada,“Kendi evimizde elde ettiğimiz 3 puan serisini deplasman galibiyeti ile de taçlandırarak zirveye olan çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan için sahada hazır olacak. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz ve şehrimizde mutlu bir şekilde döneriz” dedi.
Taraftarımıza keyif dolu 90 dakika izletmek istiyoruz
Şehitkamil Belediyespor’un değişmez oyuncularından İbrahim Halil Bozkurt, 2016-2017 sezonunun kalan tüm maçlarında taraftarlarına kaliteli bir futbolla keyif dolu anlar yaşatmak istediklerini söyledi. Bozkurt, “Günümüz futbolunda türbinleri dolduran taraftarlar, artık oyunun değişmez bir parçası. 12. adam olarak nitelendirilen futbol sevdalılarına kaliteli bir futbol izletebilmek, onların seyir zevklerini üst seviyelere çıkarabilmek adına takım arkadaşlarımız ile birlikte yüksek tempoda çalışıyoruz. Geçen hafta net bir skorla galip geldik. Bu hafta da deplasmandan galibiyetle dönmek ve 3 puan serisini ilerleyen haftalara taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.