Sosyal, kültürel ve ekonomik alandaki gelişmelere ve bu alanlarda yapılan ortak projelere önem veren Kayserigaz, birçok firmadan önemli isimlerin katıldığı, ’3. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne destek oldu.

KalDer Kayseri Temsilciliği tarafından organize edilen 3. Erciyes Mükemmellik Zirvesi, ’Geleceği Tasarlamak’ ana teması ile 18 Ekim 2017 tarihinde Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlendi. İş, sanat, akademi dünyasının önde gelen temsilcilerini buluşturan zirvenin açılış konuşmalarını, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve KalDer Kayseri İstişare Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu yaptı. Kayserigaz’ın da desteği ile düzenlenen Mükemmellik Zirvesi, birbirinden farklı sektör ve temsilcilerinin başarı hikayeleri ve deneyimlerini anlattığı oturumlarla devam etti.

Sempozyumun tamamlanmasından sonra gerçekleştirilen plaket töreninde desteklerinden dolayı Kayserigaz’a teşekkür plaketi verildi. Plaketi Kayserigaz adına Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Adem Dincay teslim aldı.