Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçakoca şubesi Mekke’nin Kudüs’ün Fethi ile Siyer-i Nebi yarışması ödül programını öğretmenevinde gerçekleştirdi.

İmam-Hatip öğrencisinin Kur’an Tilaveti okunması ile başlayan Programda bir konuşmasını yapan Akçakoca Anadolu Gençlik Derneği ilçe Başkanı Özkan Atıcı, “Hazırlamış olduğumuz bu geceye teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır anlayışı çıktığımız yolda, eski adı ile Milli gençlik vakfı, yeni adı ile Anadolu gençlik derneği olarak bu yıl 43.yılımızı icra ediyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirirken, dünyada yapılan haksızlıklara ve zulümlere de asla sessiz kalamayız. 1 Ay önce bildiğiniz gibi bütün dünya Müslümanlarını ayağa kaldıran emperyalist ABD’nin Kudüs kararı tüm dünyada tepkiyle karşılandı. Buna en çok tepki gösteren Anadolu Gençlik oldu“ dedi.

Konuşmanın ardından 16 Aralık’ta Anadolu Gençlik Derneğinin tertiplediği Ortaokul ve Liseler arası Siyer-i Nebi- Peygamber efendimizin hayatı konulu yarışma sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.