MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, "Eğer hizmeti talep edersek, hizmet konusunda parti ayrımı gözetmeden vatandaşlarla bir olabilirsek Muğla'yı Türkiye'deki hak ettiği noktaya bir an önce getirebiliriz" dedi.

Fethiye DSİ Toplantı Salonu'nda yapılan "AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Danışma Kurulu Toplantısı"nda konuşan Küreci, genel seçimlerde çalışan ilçe başkanı, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve partililere teşekkür etti.

Parti olarak beş aylık sürede oylarını yüzde 40'tan yüzde 50'ye çıkardıklarını belirten Küreci, "Eğer hizmeti talep edersek, hizmet konusunda parti ayrımı gözetmeden vatandaşlarla bir olabilirsek Muğla'yı Türkiye'deki hak ettiği noktaya bir an önce getirebiliriz" diye konuştu.

Küreci, Ortadoğu'da yaşayan insanları başka bir milletin vatandaşı olarak görmediklerini, onlara sahip çıktıkları için de mutlu olduklarını söyledi.

İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da Fethiye'de yıllardır yapılması beklenen büyük projeler için harekete geçeceklerini ifade etti.

Sarıhan, "Göcek tünelinin birincisi açıldı, ikincisinin bütün hazırlıkları tamam. Oradaki bazı meseleler tamamlanıp hizmete açılacak" dedi.

Konuşmaların ardından, seçim çalışmalarında partiye destek veren mahalle başkanlarına başarı sertifikası verildi.