Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi (ANTBİRLİK) seçimli genel kurulu gerçekleştirildi. Komandoların gölgesinde yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Yavuz güven tazeledi.

Genel kurulda önceki başkan Abdullah Balaban yönetim kurulunun usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarıyla görevden alınmasının ardından yapılan genel kurulda kavga çıkma ihtimaline karşı Jandarma Komando Timi olağanüstü güvenlik tedbirleri aldı. Divan Başkanlığını Kadir Girgin, Katip Üyeliğini Ramis Güzel ve Yücel Sarı’nın üstlendiği genel kurulda önceki yönetimde Denetleme Kurulu Üyeliği yapan Rauf Keya ile Kayyum atandıktan sonra asaleten başkan olarak atanan Mustafa Yavuz aday oldu.

Zaman zaman tartışmaların yaşandığı genel kurulda, görevden alınan Abdullah Balaban ile ailesi ile yakınları hakkında müfettiş raporu okundu. Raporda yer alan yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları hakkında yeni yönetime oy çokluğu ile dava açma yetkisi verildi. Gündem maddelerinin okunması ve değerlendirilmesinin ardından seçime geçildi. Kesin olmayan sonuçlara göre 828 delegeden 660’ı oy kullandı. Mevcut Başkan Mustafa Yavuz 521 oy alırken, Rauf Keya 126 oyda kaldı. 13 oy da geçersiz sayıldı.

Genel kurulun sonunda konuşan Başkan Yavuz, emeği geçenlere teşekkür etti. ANTBİRLİK Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu asil üyeliği Mustafa Yavuz Başkanlığında Osman Küçükkavradım, Ali Öz, Gökhan Kocagöz görev alırken, yönetim kurulu yedek üyeliğinde de Ata Gür, Erdoğan Sarı, Ramis Güzel ve Zafer yönetim kurulu yedek üyeliğinde de Ata Gür, Erdoğan Sarı, Ramis Güzel ve Zafer Yılmaz görev aldı.

Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi üst kurul ANTBİRLİK delegeliğine de asil üye olarak Mustafa Yavuz, Osman Aksu, Avni Gök, Şükrü Küçükçen, Halil Dolu, Yaşar Gür, Hüseyin Yıldız, İbrahim Yanık ve Süleyman Küçükkavradım seçilirken, üst kurul yedek üyeliğine İbrahim Çimen, Arif Özer, Kadir Gökçen, Mustafa Sarı, Mahmut Toy, Kadir Aydın, Cengiz Erkek, Recep Büyükgebiz, İbrahim Özel ve Yusuf Yöntem seçildi.